Myytävät tuotteet

 

 

VILLATUOLI

VILLATUOLI saatavilla villakangasverhoilulla. Runko massiivipuuta, jalat tammea. Jalat saa mustana, valkolakattuna tai tammen värisenä. Tuolit tehdään käsityönä ja numeroidaan. Tuolien muotoilussa on kiinnitetty huomiota hyvään ergonomiaan ja istumamukavuuteen.

Useita kangasvaihtoehtoja mm. Kvadrat Tonica 2

 

 

 

 

PIN-SOHVAT

PIN-tuolit ja -sohvat ovat ergonomisia istujille ja visuaalisia ympäristölle. Verhoilumateriaalina villasekoitekangas. Pin-sohvat lanseerattiin Habitare 2019 -messuilla Helsingissä.

Verhoilu voidaan tehdä useissa eri väreissä.

Tiedustelut ja tilaukset suoraan valmistajilta MOOWOO/Kuutakoski.

 

 

VILLA LUOTO

VILLA LUOTO-rahi tyylikkäällä metallijalalla soveltuu moneen tilaan. Auloihin, oleskelutiloihin tai toimiston taukotiloihin.  Villakankaalla verhoiltua rahia saa eri väreissä. Halkaisija 900mm tai 1200mm.

 

FLIP-rahit

Kääntele haluamasi kokonaisuus! FLIP–rahit ovat korkeudeltaan aikuisille soveltuvia istuimia. Kaksivärinen verhoilu mahdollistaa eri variaatiot. Rahit on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja ne soveltuvat kotikäyttöön sekä julkisiin tiloihin. Verhoilu: keinonahka tai villasekoitekangas. Runko: massiivipuu, vaneri, kovalevy. Saatavina eri väreissä.

Korkeus 42cm

FLOP-rahit

Pienemmät Flop-rahit. Materiaalina keinonahka eri väreissä.

Korkeus 35cm

JULKITILASOHVAT

Yksilölliset julkitilasohvat. Suunnittelemme yritysilmeesi mukaiset sohvat. Verhoilumateriaalit ovat palosuojattuja ja kestävät kovankin kulutuksen.

 

SOHVAT KOTIIN

Pienet tai isot, kysy tarjous.

 

Sermien ja seinäkkeiden valmistus

SERMIT JA SEINÄKKEET

Sermiratkaisut kotiin ja työpaikalle mittatilaustyönä. Keinonahka tai kangasverhoilu.